dimecres, 15 de gener del 2014

VIVIANE REDING A BARCELONA, 23 DE FEBRER

El proper 23 de febrer, la Vicepresidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding, serà a Barcelona per participar en un debat amb ciutadans ordinaris per tal de contestar les preguntes que li facin sobre els seus drets, el model d'Europa que es vol i sobre les expectatives que s'espera de la Unió Europea.
Es tracta d'un acte inclòs en el programa paneuropeu "Debat sobre el Futur d'Europa". A hores d'ara encara no està confirmat el lloc on se celebrarà, ni tampoc està oberta la inscripció per assistir-hi. Se suposa que en els propers dies tot això ja estarà solucionat. Alternativament, es podran enviar piulades al hashtag #EUdeb8.

Naturalment, no podem perdre l'oportunitat de fer conèixer a la Vicepresidenta la nostra opinió sobre la situació que vivim a Catalunya, i que com a ciutadans europeus tenim tot el dret a exercir la democràcia, inclòs, naturalment, el dret a decidir sobre el futur del nostre país.

Particularment, hem d'ajudar-la a que comprengui que cal anar més enllà de la consideració d'un afer interior, ja que com va dir ahir el Conseller de la Presidència, es tracta del problema interior més internacional del món mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada