dimarts, 1 d’abril del 2014

N'HI HA PER LLOGAR-HI CADIRES!

Funerals d'Estat a la memòria d'Adolfo Suàrez. Tota la patuleia fent el sòmines. Tota? No! Dos individus criden l'atenció. A quin més nazi: el dictador de Guinea Equatorial, Teodoro Obiang Ngema ocupa un lloc privilegiat en la cerimònia. L'amic de Josep Antoni Duran i Lleida, tan demòcrata, ell. No hem d'oblidar que Obiang va aconseguir el poder quan Suarez presidia el govern espanyol. És de ben nascuts, encara que siguis un nazi, negre, però nazi, està agraït a qui et va fer tot un homenet, oi Teodoro? 
I l'altre elementu, l'inefable Cardenal Rouco Varela, ja destronat de la CEE, i que no perd oportunitat per dir les barbaritats més increïbles, ple d'odi i amb ganes de revenja, intenta excitar les passions i fins i tot incitar a la guerra civil. Aixxx, és que amb la guerra civil es vivia tan bé! 

Realment, aquesta galeria dels errors que és Espanya, és incomprensible com pot atraure ningú que no sigui un autèntic depravat, una desferra humana. Per això quan escolto els finolis, els tiquis miquis, intentant caure simpàtic els espanyols, només puc pensar en una cosa: 

Au, aneu a cagar a la via!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada