dissabte, 24 de maig del 2014

BON COP MEDIÀTIC!

Davant el joc brut practicat pels que es consideren més independentistes que cap altre -i que estic segur que quant algú els ensenyi la cuixa esquerra, ni que sigui falsa, perdran l'oremus-, ara fa unes hores, s'han presentat les urnes i les paperetes que s'utilitzaran en la consulta del 9N. 

Un excel.lent cop mediàtic que deixa en calces aquells que avantposen els seus interessos partidistes als del país. Aquells que no dubten en fomentar la desconfiança en el Govern de Catalunya, practicant un quintacolumnisme fastigós. Aquells que els agrada fer-se un Froilán, és a dir, disparar-se als seus propis peus, si és que realment són independentistes. A partir del 26, n'hi haurà molts que necessitaran crosses. Però que no es preocupin, bona gent com som de mena, els en proporcionarem.
Qui sembra el dubte per recollir interessos propis, més enllà del fàstic que genera el seu antipatriotisme, són aquells que, en boca del seu candidat, per ells el senyor Artur Mas, no és el President de Catalunya, el president de tothom, ans un polític més. Una prova fefaent de la manca de cultura d'Estat, d'estat català, naturalment, que genera 300 anys d'opressió. Que vagin a França, als Estats Units, a Alemanya, a qualsevol República, i que intentin fer el mateix amb llurs respectius presidents, i ja veuran que dretes i esquerres franceses, americanes, alemanyes, etc., sortiran en defensa de la representativitat institucional del President. Però aquí, sense cultura d'estat, sense uns principis jeràrquics ferms, res de res. És un aspecte que hem de canviar dràsticament prioritàriament  en el moment d'assolir la independència. Com l'exèrcit, òbviament.
Dit això, i sense voler ser torracollons, o només el necessari. Calia comprar urnes de 2 euros, de cartró? Jo considero que no. Penso que s'ha actuat novament amb una certa timidesa, com si tinguessin por de veure's acusat de malbaratar recursos, si en comptes de valdre 2, en valguessin 8, 10, 12 euros, que fossin totalment, de plàstic, transparents i ignífugues.

Repeteixo, no ho dic per ser torracollons. Ho dic per una raó més, si voleu egoista:

I és que per aquesta urna de 2 euros, sigui la que sigui, jo estic disposat a deixar-hi la pell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada