dimecres, 19 de novembre del 2014

TROGLODITES!

Espanya està rabiosa després del gran èxit del 9N, i ens ho volen fer pagar. Són tan patètics!
Per una banda, ja tenim al troglodita amb uniforme, comparant una consulta popular amb una guerra colonial, la de Cuba, on per cert, els espanyols inventaren els camps de concentració per aïllar la població civil de les guerrilles independentistes.

De l'altra, tenim els polítics. Segur que em faré pesat, però repetiré el de sempre: no hi ha res que s'assembli més a un espanyol de dretes que un espanyol d'esquerres. És una frase que hauria d'estar gravada en el frontispici de tots els departaments de ciència política catalans. 
Vegeu si no, el cas de Pedro Sánchez, aquest ninot sociata. La primera que va dir va ser comparar l'independentisme amb la violència de gènere. I es va quedar tan ample. Troglodita i cafre, això és el que és. 

Però els del PP, òbviament no es queden enrere. El tal Floriano, que em sembla que és el número 3 del partit, acaba de referir-se a l'ambient de Catalunya com a "contaminat". En el més pur estil nazi. I es queda tan ample, el tio. 
Però sempre hi ha algú que ho pot superar. I aquest algú no és altre que la gran esperança espanyola, el Pablo Iglesias, que també recentment ha dit que Catalunya no té competències per fer la DUI... Ah no, i llavors qui la té? Tu, ninot? O el bisbe?. 

Si se n´ha de ser de cutre. Siguin d'un extrem o d'un altre, siguin de centre, un espanyol sempre serà un espanyol i el seu odi envers una Catalunya lliure, digna i sobirana no coneix frontera ideològica que valgui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada