diumenge, 22 de març del 2015

MILLOR MANRESA


Manifest Fundacional de Millor Manresa


Les properes eleccions municipals seran molt importants a Manresa. Manresa ha de decidir si se suma amb força i claredat al moviment per l’alliberament nacional i la independència de Catalunya.

Manresa, a més, aspira a tenir un important paper en aquesta nova Catalunya que està a punt de néixer com a ciutat vertebradora de les comarques centrals. No pot continuar sent una ciutat conformista i ha de reivindicar -se amb força davant de tota la nostra nació.

La nostra ciutat aspira, a la vegada, a tenir un ajuntament plenament democràtic, amb pressupostos participatius, plenament transparent en la seva gestió i que consulti directament a la ciutadania les importants decisions que ha de prendre.

Parlament de Ramon Payàs, dirigent nacional d'RCAT

La ciutat ha de resoldre greus problemes de mobilitat, ha de millorar les comunicacions, ha de protegir amb fermesa els espais verds, i ha de posar en valor tot el seu patrimoni.

Per nosaltres el govern de Manresa ha d’estar plenament bolcat a atendre les necessitats socials dels nostres veïns més indefensos, els seus greus problemes de treball i d’habitatge. En les seves prioritats de govern han de figurar les mancances dels barris fins ara més poc assistits i en aquest sentit ha de deturar de seguida la forta degradació del barri antic.
Per tot això, per fer realitat una Manresa millor, en la perspectiva d’una Catalunya independent, hem sumat forces per tal de fer-ho possible tot creant la candidatura Millor Manresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada