dijous, 25 de juny del 2015

EL PERIODICO DEL CNI, HI TORNA

Content i cofoi amb els resultats de les eleccions municipals darreres, on va aconseguir marcar l'agenda a Xavier Trias, que va fer mans i mànigues per amagar qualsevol referència a la Independència, i això ho va pagar amb la derrota, El Periódico del CNI hi torna, i ara pretén que el conjunt dels catalans i catalanes també beguem oli. 

L'enquesta publicada avui, és bàsicament un element no d'informació, sinó bàsicament de manipulació, A banda de la ridiculesa de donar representació parlamentària als duranistes, que és tenir molta mala llet, i que demostra la ràbia immensa per la desaparició d'aquest dic de contenció espanyol que es deia CiU, l'enquesta té per objectiu clar impulsar un front anti-independentista, que per més cinisme se li dóna el nom de Catalunya en Comú. És a dir, El Periódico del CNI no només no informa, si no que es converteix en un actor necessari que vol intervenir políticament per fer tot el possible per derrotar l'independentisme desacomplexat, que per primera vegada governa a Catalunya.

Tregui-la del fons del calaix, President
Davant d'aquesta conxorxa espanyolista, que aplega la dreta i l'esquerra espanyoles, amb la col.laboració d'uns quants tontos útils catalans (útils per Espanya, s'entén, tipus Roger Palà, per exemple), jo aconsello al President Mas que remeni el calaix i tregui del fons la necessària i imprescindible Declaració Unilateral d'Independència. Fent-ho aconseguirà la credibilitat necessària per discipilinar els indepedentistes, que,tot s'ha de dir, una mica de disciplina, i menys moralina teletubbie (una abraçada!), necessiten.

Cal tenir molt clar que la batalla, electoral, s'ha de convertir en una Gran Elecció Patriòtica, on ens juguem el futur de Catalunya. És a dir, fer exactament el contrari del que va fer el senyor Trias, amb els lamentables resultats que la seva mollesa, per no dir covardia, van comportar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada