dissabte, 10 d’octubre del 2015

I PER QUÈ NO?

Mentre esperem que s'acabi la negociació entre les forces independentistes, que s'acabarà bé, no està de més fer unes reflexions sobre el futur immediat. Un dels esdeveniments que cal tenir en compte, són les properes eleccions espanyoles del 20D. 
No és que realment siguin l'objecte del nostre desig, com es pot comprendre, però si podem aprofitar-les per acabar de matxacar els espanyols, com ja vam fer el 27S, no entenc perquè no ho podem fer. 

Concretament, aquestes eleccions ens presenten una gran oportunitat per ampliar la nostra victòria. Em refereixo a la possibilitat de bastir una candidatura que es presenti no només al Principat, si no també al País Valencià, les Illes i la Franja de Ponent. Una candidatura que podria portar el nom de JuntsxPaís sense entrar en més detalls, i que permetria recollir centenars de milers de vots, fins i tot milions de vots en moltes comarques del sud del Sènia i d'arreu. 

Em jugo un pèsol que tindríem moltes sorpreses, i molt agradables, fins i tot podria vèncer en algunes demarcacions i tot, fora del Principat.
Sé que representa una feinada, però, hi ha molts catalans i catalanes de fora del Principat que també volen participar en el procés i aquesta seria la seva oportunitat de fer-ho. Per descomptat per aconseguir-ho s'hauria de comptar amb la complicitat de les forces polítiques ja existents, que suposaria un reforçament mediàtic i econòmic més que notable.
Una estratègia nacional donaria encara més empenta al procés, i de passada elevaria a graus siderals l'histerisme espanyol, cosa que sempre és convenient i necessari.

Reflexionem-hi, si us plau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada