dimecres, 23 de desembre de 2015

10 COVARDES!

Teníem entès que la taula única de negociació JXSí-CUP havia de donar lloc a un pre-acord que seria el que se sotmetria a votació en l'Assemblea de la CUP del dia 27 a Girona. Doncs, bé, resulta que finalment, el document que es votarà és només la proposta de JxSí, sense el vist-i-plau de les diputades cupaires.

El presentar un document que no és un pre-acord és clarament una jugada bruta que ja condiciona la votació. Elles no s´han volgut mullar.

En definitiva, elles s'han cagat a les calces. Han tingut por, són unes covardes. No s'han volgut mullar. Com tampoc ho van fer a la Mesa del Parlament. Com tampoc ho van fer en les dues votacions d'investidura. S'han tornat a escaquejar. El seu regne no és d'aquest món. 

Cal ser molt dur amb aquesta gent que estan fent patir molts catalans i catalanes amb la seva actitud. Cap mena de comprensió envers elles. Milers de votants cupaire s'estan trencant el cap de tant picar les parets, de ràbia que senten per tot plegat.

Tot i que encara mantinc l'esperança que l'Assemblea aprovi l'acord amb JxSí, cada cop em fa més mandra pensar que haurem d'aguantar 18 mesos amb elles. 

Bé, de fet, després d'aquesta nova traïció, si, finalment l'assemblea aprova l'acord, aquestes 10 diputades haurien de dimitir totes. Bé, de fet, n´hi ha un que ja ha anunciat que dimiteix "per motius personals i familiars", però les altres 9 haurien de dimitir ipso facto, i ser reemplaçades per les 9 següents. Perquè això de prendre el pèl al personal, realment no fa gràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada