dimarts, 5 de setembre del 2017

COMUNICAT DE REAGRUPAMENT INDEPENDENTISTA AL POBLE CATALÀ


Reunida la Junta Directiva Nacional de Reagrupament Independentista, sota la presidència de Josep Sort, a la ciutat de Barcelona, Capital Nacional de Catalunya, considera que:

des de la seva fundació, Reagrupament Independentista ha tingut per referent estratègic del seu programa, l'aprovació per part del Parlament de Catalunya, d'una Declaració Unilateral d'Independència (DUI).
Que, això no obstant, ha col·laborat lleialment amb altres forces polítiques per tal d'aconseguir un referèndum amb el suport més ampli possible, i si podia ser, pactat amb el govern espanyol.

Que aquesta estratègia del referèndum pactat ha estat dinamitada pel govern espanyol, davant l'astorament i la incomprensió internacionals.

Que el govern espanyol, sembla determinat a anar encara més lluny, i és per això que:

Si, al llarg de les properes hores o dies l'estat espanyol respongués al procés democràtic d'autodeterminació que està portant a terme el poble català, amb mesures inhabilitadores, de repressió de la voluntat popular, de qualsevol mesura que atempti contra la democràcia catalana,
Reagrupament fa una crida al President de la Generalitat, a la Presidenta del Parlament, i als partits independentistes, a aprovar solemnement una Declaració Unilateral d'Independència de Catalunya.

Igualment, Reagrupament es posa a les ordres de les autoritats legítimes de Catalunya i convidem la resta de forces polítiques i socials catalanes a fer el mateix.

Només la mobilització massiva podrà impedir les mesures anti-democràtiques del govern espanyol.

Catalunya, Endavant!

Barcelona, 3 de setembre 2017


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada