divendres, 22 de setembre del 2017

UNA ABRAÇADA, PATRIOTES

Conec en Josep Lluís Salvadó (i al seu germà bessó, fins i tot els confonia), des de la dècada dels 80, quan militàvem plegats al Bloc d'Estudiants Independentistes, del qual vaig ser fundador i President, però sobretot al MDT-Front Patriòtic que després es convertí en el partit Catalunya Lliure. Ja llavors, els Salvadó brothers destacaven, i no només per la seva alçada. Després, la política i la vida ens allunyà, però des que va ser nomenat al Departament d'Economia i Finances, sempre he seguit la seva trajectòria amb interès. I ja havia constatat, abans del seu segrest pels espanyols que la seva eficàcia no havia disminuït. Ell ha estat la clau de la creació de l'Agència Tributària de Catalunya, i per això els espanyols l'odien. 

Però són idiotes si es pensen que seran capaços de doblegar un ebrenc de cap a peus com ell. Com la pròpia Forcadell, la gent de les terres de l'Ebre són indestructibles (i ho sé per experiència familiar, també, la meva àvia ho era. I tenia més ous que tota la Guàrdia Civil i la Policia Nacional plegades).

Josep Lluís i resta de companys, content que estigueu al carrer de nou. Lluitem per la independència aquests dies, proclamem la victòria i després ja serà el moment de passar comptes amb els teus inquisidors!

Una Abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada