diumenge, 16 de desembre del 2018

LA FORÇA DE LA GENT

Aquest divendres serem al carrer per plantar cara a la provocació espanyola. Hi serem molts, milers, centenars de milers. Fins i tot apostaria que serem més d'un milió. Cada hora que passa, cada dia, la indignació envers la fatxenderia espanyola creix i creix. Ho petarem. 

Anem a pams. El primer és constatar, que la República és, cada dia que passa, una realitat, malgrat les conyetes imbècils que alguns encara fan. Portar 1.000 goril·les de fora, per motius de seguretat, demostra que els espanyols ja no controlen el territori. És tot un reconeixement a la seva feblesa. És una gran, enorme, brutal victòria d'un poble que es fa seu, cada cop més, el seu avenir. 

Segon. S'ha d'acabar amb la tonteria anti-feixista. Aquí estem per la independència, i només per la independència. Perquè la independència ho és tot. La tonteria anti-feixista és espanyolisme pur i dur. Si volen pegar els feixistes, aquests encaputxats anònims, que van amb banderes tricolors i soviètiques, que se'n vagin a Andalusia, on hi ha 400.000 feixistes, no a Catalunya. No hi tenen res a fer. Aquí ens concentrarem amb la cara destapada amb les nostres banderes: la quadribarrada, l'estelada, la negra i la de l'au fènix. Banderes històriques, de lluita, d'esperança. Banderes de l'Honor.

Tercer. La força és la que ens portarà a la victòria. No la violència indiscriminada i salvatge que sempre té per objectiu els Mossos d'Esquadra. La força racional, de centenars de milers de catalans i catalanes que amb la nostra determinació, avançarà sense deturador i que ni 1.000, ni ningú podrà aturar. Serà una força tranquil·la, popular, democràtica, determinada a guanyar i a consolidar la República. 
Aquesta força serà la millor garantia per evitar la violència irracional. Quants més siguem al carrer, més garantia que no n'hi haurà. Cal aïllar els encaputxats i denunciar-los, entre altres raons perquè molts d'ells deuen ser agents espanyols. Si no vols violència, vine a les concentracions. Tu ets la garantia.

Reagrupament crida tots els catalans i catalanes a ser aquest divendres als carrers de Barcelona i arreu on es convoquin mobilitzacions. Hi serem en primera línia, com sempre. 

Amb els espanyols no hi ha res a fer. 

Bé, sí, una cosa. Determinar l'hora i el dia de la seva retirada de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada