diumenge, 31 de juliol del 2022

NOTA DE PREMSA DE REAGRUPAMENT: Junts ha d’abandonar el Govern autonomista actual i aixecar la suspensió de la DUI

 


Junts ha d’abandonar el Govern autonomista actual i aixecar la suspensió de la DUI

28.7.2022


Després de la farsa perpetrada avui a la Mesa del Parlament pels cinc diputats Assumpta Escarp i Ferran Pedret del PSC, Carles Riera de la CUP i Alba Vergés i Ruben Wagensberg d’ERC, suspenent a la MHP Laura Borràs dels seus drets i deures parlamentaris, des de Reagrupament només podem donar-li el nostre suport.

Demanem a Junts per Catalunya, candidatura de la qual formàvem part, que trenqui ja el pacte de Govern i obligui a ERC a convocar noves eleccions o bé a que hagi de pactar amb el PSC i els Comuns per continuar governant l’autonomia de Catalunya.

Des de Reagrupament sempre hem dit que el millor per Catalunya és la Independència i, per tant, cal aixecar la DUI. Tot el que sigui gestionar l’autonomia no entra dins dels nostres plans.

Si Junts vol liderar el camí cap a la Independència cal que faci un esforç i un sacrifici pel país i deixi ja aquest Govern autonòmic i es centri a preparar el proper embat electoral on el poble català els recolzarà per haver demostrat que el més important és lluitar per la Independència i no per les engrunes que ens estan donant des de Madrid.

Si Junts ho fa ens tindrà al seu costat. Si no buscarem, tal i com desitja el moviment independentista, els suports necessaris per aixecar la DUI. De Junts depèn, ara mateix, el futur de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada