dimarts, 15 d’octubre del 2013

HI ESTÀS CONVIDAT!

Aquest dijous, a les 19.30 h, us espero a la tertúlia Cròniques Crítiques del camí cap a la Independència, que ja fa mesos organitzem conjuntament Reagrupament i el Diari Gran del Sobiranisme. Se celebrarà, com sempre, a la seu nacional de Reagrupament, c. Roger de Llúria, 5, 2n 2a, de Barcelona.

Aquest cop es parlarà sobre la tasca d'internacionalitzar el pleit català que, a ningú se li escapa, ha esdevingut un dels principals camps de batalla darrerament. La tertúlia porta per títol Catalunya Lliure, un món millor

En aquesta ocasió, a banda del gran moderador Vallfosca, i una servidora, com a responsable d'Internacional de Reagrupament, ens acompanyaran tres dones que estan treballant, cadascuna en el seu àmbit molt intensament en aquest front.
L'Anna Aroca, és la impulsora del bloc HelpCatalonia, escrit en anglès i en altres llengües, que ha fet una tasca espectacular de promoure la causa independentista arreu del món, a través de la xarxa. He de confessar que des d'un principi. l'Anna em va convidar a participar-hi, i jo no vaig satisfer-la per una raó ben ximple que ara no ve al cas. Ella va tenir visió, jo no.
L'Anna Aqué, figura mediàtica dels darrers anys, ha treballat en múltiples iniciatives independentistes, i a hores d'ara ho fa en la coalició interncional European Partnership for Independence (EPI) que promou la causa independentista en el context europeu i internacional.
Finalment, l'Isabel-Helena Martí i Castell, vicepresident de l'associació Sobirania i Justícia, ha estat la personal directament responsable d'organitzar les, fins ara, tres conferències internacionals Building a New State (BNS), que han aplegat a especialistes internacionals sobre el tema de la secessió i ha aixecat el nivell del debat polític sobre aquest tema.


Com podeu veure, un estol ben armat de gent que segur que tindrà moltes coses a dir, en el moment actual, quan l'ofensiva del govern espanyol, i particularment del Ministeri d'Afers Exteriors, és constant i per tots els mitjans.

Us hi espero!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada