divendres, 15 de febrer del 2013

ATIANT LA ZITZÀNIA...



El diari del comte i Grande d'Espanya, suposo que rabiós pel desastre de l'acte de la nit anterior al Fomento Nacional del Trabajo, avui s'ha despatxat amb una portada que no fa més que atiar la zitzània entre la federació que governa a la CAC.

Com es pot veure en el requadre d'abaix a la dreta, el recentment detingut batlle de Sacalm se l'identifica políticament únicament amb CDC i no amb CiU. Oh, miracle! Protegint com sempre a en Duran i Lleida, i a l´hora carregant-se el Mas, oi?

I és que la predicció d'un trencament que va fer el director Antich, s'ha de complir sí o sí. I La Vanguardia no estalviarà esforços al respecte.

La portadeta, també informa sobre que el PSC ha forçat la dimissió definitiva de Bustos, no fos cas que penséssim que són dolents a Can Nicaragua.

Naturalment, el gran titular no té desperdici. S'engega el ventilador i vinga a empastifar tot déu, de manera que es crea clarament un clima de desconfiança i de por entre els ciutadans, i, en aquest cas, entre la classe política, i més concretament entre els polítics de CiU.

El missatge és molt clar: acoquinem als de CiU per tal que no facin el ximple amb el tema de la Transició Nacional.

Qui no vegi que tot va lligat és que no veu tres dalt d'un burro!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada