diumenge, 6 d’abril del 2014

AMB "V" DE VICTÒRIA!

Gran èxit de l'Assemblea General de l'ANC a Tarragona. Tot i no haver-hi assistit, per altres compromisos previs, n'assumeixo íntegrament els seus resultats, i sobretot, les seves decisions.
Hi ha una qüestió clara. Ja hem entrat en un procés de mobilizació permanent i constant des d'ara fins al 9 de novembre. No podem donar-nos ni un dia de descans. La militància ha de ser una obligació, per a tot aquell i aquella que vulgui arranjar definitivament el tema. No hi ha excuses, ni peròs que valguin. Tenim l'enorme sort i a l'hora, l'enorme responsabilitat de culminar un procés que encetaren les nostres generacions precedents i al llarg del qual molts s'han deixat la vida, la salut, i ara ens impel.leixen a acabar-lo.
La nostra gran força és la gent. El poble. No pot haver ni un sol barri, ni un sol districte, ni un sol municipi, ni una sola comarca, verge de la nostra presència. Només si hi som, a tot arreu, guanyarem. I guanyarem de carrer. Però hi hem de ser. 

Aquesta és una lliçó que cal aprendre i interioritzar. Podem ser uns cracks, el moviment independentista, en l'ús de les xarxes, que ho som. I això ens permet arribar de forma immediata arreu. Però, si no hi ha una presència directa, humana, en tots i cadascun dels nostres pobles i ciutats, l'èxit serà molt més difícil d'assolir.
Per sort, en som molts. Milers, centenars de milers, milions. I aquesta fortalesa l'hem de fer valdre. Ni que sigui per fer rotacions, perquè naturalment, hi ha el dia a dia. Però l'esforç que hem de fer en els propers mesos, a nivell individual, és mínim, si el comparem amb el que en el passat van fer uns pocs, i que tan durament ho van pagar. Però se'n sortiren, ells i elles. I ens salvaren els mots. I la Pàtria. I ara som nosaltres, molts, moltíssims de nosaltres, els qui hem de fer un darrer pas.
Contra el discurs de la sang, de l'odi, de la mentida, el missatge de la victòria, de la llibertat, de la Independència. De la felicitat i el benestar. De l'orgull, del poble.

Amb la "V" de la Victòria, endavant  per Catalunya!

1 comentari:

  1. ES QUE AIXO DE "LA SANGRE",EN AQUESTA COLLA DE BANAUS,,ELS MOLA MOLT,SI DUCTEU PREGUNTEU ESL JUEUS

    ResponElimina