dimarts, 8 de juliol del 2014

ES PREPARA L'ASSALT AL PARLAMENT 2

Ahir no vaig poder reprimir un sentiment de tristor tot veient en Jaume Assens, advocat dels indignats i antic company dels cursos de doctorat, elogiant l'Audiència Nacional, per la seva sentència d'absolució dels terroristes espanyols que intentaren boicotejar el Parlament de Catalunya. Tristesa, llàstima, decepció, incomprensió, perplexitat, que hi hagi gent que considero qualificada, preparada, vàlida, que no sigui capaç de pensar estratègicament, que no miri més enllà del primer arbre, per comprendre que darrere hi ha un bosc...

I és que pensar que la sentència de marres és una victòria de la llibertat d'expressió, és, com a mínim, ser un innocent, un naif, un indigent intel.lectual, i tots els penjaments que vulgueu. 

La jugada que l'espanyolisme ha fet amb aquesta sentència, demostra una enorme mala llet i com tenen d'apamats a determinats sectors polítics, que ensenyant-los una cuixa progre, es desarmen unilateralment de tot plantejament independentista. Ha passat tantes vegades!! I, si no ho tallem en sec, continuarà passant.
Ras i curt, amb la sentència progre de l'Audiencia Nacional, s'obre la via a preparar un nou assalt al Parlament de Catalunya. Probablement quan aquest voti la Declaració Unilateral d'Independència, perquè algun dia l'haurem de votar. 

Algú es pensa que això seria possible al Congreso de los Diputados?

Recordo que sempre, sempre des de l'Independentisme s'ha demanat la dissolució d'aquest tribunal d'excepció, successor del franquista Tribunal de orden público (TOP). Entre ambdós acumulen centenars, milers, de casos de tortures, d'abús de poder, de desemparament de milers de patriotes . I ara, precisament ara, van i escup una sentència de 127 pàgines, en defensa, suposadament, de la llibertat d'expressió, i, naturalment, carregant les culpes a qui? Als Mossos d'Esquadra, és clar. L'autèntica obsessió espanyola!!!

Qui s'alegri d'aquest episodi. ja ho dic ara, serà un coresponsable del proper assalt al Parlament de Catalunya. Que n'hi haurà, perquè ara mateix ja s'està preparant, coordinat pels serveis d'intel.ligència, amb el CNI, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional pel mig, si no acaben a hòsties entre ells, és clar. I amb els Guardias Jóvenes ben camufladets d'indignats, amb grenyes, barbuts, i femelles alfes "que tengo más ovarios que tu cojones" i tota la parafernàlia corresponent, que seran l'avantguarda de l'assalt.

I Can Vies?
I això és només un aperitiu. Jo em jugo un pèsol, que la Justícia espanyola es pronunciarà sobre el tema de Can Vies, a l'entorn del dia....9 de Novembre! Naturalment per embolicar més la troca i per afeblir encara més la legitimitat dels Mossos d'Esquadra de cara al dia de la consulta. 
En definitiva, els espanyols estan tan bojos que ja fan el que sigui per fer desencarrilar el procés cap a la Independència, fins i tot convertir una instància tan criminal com és l'Audència Nacional en l'objecte del desig de tots els indignats espanyols. Ja veig indignats -de fet terroristes espanyols- amb la samarreta corresponent on es podrà llegir "La Audiencia mola". 

L'ofensiva espanyola ja ha començat, i hem de mantenir-nos ferms, per que els propers mesos anirà a més. Per sort, penso que són els darrers esgarrips d'una fera tocada de mort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada