diumenge, 21 de desembre del 2014

ÉS EN JUNQUERAS UN MILHOMES?


Pregunta: és un Junqueras un milhomes? Ho dic per la sorprenent proposta que ha deixat anar recentment d'oferir la presidència de la Generalitat a l'Artur Mas durant els divuit mesos de transició, encara que ERC guanyi les eleccions...

Aquest noi, després de viatjar tant a Sevilla, després de preocupar-se només pels indecisos, pels seguidors del Real Madrid, per la cabra de la Legió, i per les processons de la Setmana Santa catòlica (la seva), s'està transmutant de Moisès a Milhomes.

Més enllà de la conyeta que podem fer, la cosa és greu. Assenyala la incapacitat de fer una anàlisi seriosa de la situació. I sobretot és d'un menyspreu absolut cap a la figura del polític que està plantant cara a Espanya, com mai cap altre ho havia fet. És, senzillament, no entendre res, perquè està embogit per un odi fratricida de dimensions siderals.

Aconsellaria al seu inspirador ideològic, en Joan Manuel Tresserres, sí, el mateix que quan era Conseller de Cultura del Tristpartit, no va impedir que TV3 deixés de veure's al País Valencià, o qui va fer un paper ben galdós amb el tema de l'art sacre a la Franja de Ponent, entre d'altres mèrits, que quan tertuliegi a Tv3, expliqui el procés de transformació dels seu deixeble...

Com en Duran, amb la Forcadell
L'actitud de perdonavides i milhomes d'en Junqueras, que es veu tan segur com a nou home fort de Catalunya, és calcada, a la d'un altre fenòmenu de la política politiquera nostrada.


En Duran i Lleida s'ha despenjat de nou, com el mico que espera que els espanyols li llencin cacauets per les seves ocurrències, amb unes declaracions afirmant que la Carme Forcadell es deleix per escalfar un escó en el Parlament. I ho diu ell!!! Se'ls ha de tenir molt grossos, després de més de trenta anys de no fotre brot, excepte per impedir la Independència de Catalunya.

Però resulta que, ara que ja es retira de la política, atès que ha demanat tornar a exercir d'advocat, ja té substitut en el milhomes de Catalunya. Abans Duran, ara Junqueras! I el país, i la gent... a fer la mà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada