divendres, 19 de desembre del 2014

I ARA, L'INQUISIDOR GENERAL... NO PARIS MAS!

El President Artur Mas no para de col.leccionar caps. El darrer ha estat el del Fiscal General de l'Estat, que acaba de dimitir. Naturalment ningú no ho dirà, però va ser la frase del President Mas en conferència de premsa, la que, en darrer terme ha provocat la seva dimissió.
Em refereixo a la famosa "apaga y vámonos" que va dir en referència al fet que el PP estava condicionant la justícia, i més concretament la fiscalia. Arran d'aquella frase, els esdeveniments s'acceleraren. Rebel.lió dels fiscals "a" Catalunya ("de" seria excessiu), reacció del Fiscal General pressionat per terra, mar i aire des del govern... fins que l'home ha dit prou, i ha plegat veles. El gran inquisidor no ha pogut aguantar l'assetjament de la brunete. Nova victòria de Mas, que ha aconseguit que Espanya endureixi encara més la seva oposició al procés. Això naturalment el reforça.

La nova Inquisidora General, perquè sembla que serà una dona, serà una fidel servidora de l'establishment en la línia de les Sorayes, Cospedals, Camachos i companyia, de la qual no cal ni tan sols memoritzar-ne el nom. No té cap mena d'importància i de rellevància.

Avís per a navegants
Finalment, la col.lecció de caps que acumula en Mas ja és impressionant: Presidents de Caixes, Reis, Caps de l'Oposició espanyols, secretaris generals de federacions., primers secretaris sociates... 

Ara me n'adono que li manca una de sensible... caps de l'oposició catalans... ojo al dato, que diria aquell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada