diumenge, 15 de març del 2015

L'ENFONSAMENT D'ESPANYA A CATALUNYA


Del BOP 1.2015 del CEO, penso que no s´ha esmentat prou l'enfonsament total i absolut dels dos principals partits espanyols a Catalunya. Ens mirem tan el melic que no veiem the whole picture

A veure: si un observador internacional vol analitzar aquestes dades, què és el primer que mirarà. Naturalment anirà a cercar el resultat dels principals partits espanyols a Catalunya. I s'adonarà que aquests dos partits, que formen el gruix del sistema polític espanyol, poden esdevenir la 5a i la 6a força de 8 presents!

Espanya s'enfonsa a Catalunya! De manera que una de les condicions cabdals per aconseguir la victòria ja es compleix amb escreix. 

Naturalment aquesta caiguda no es compensa amb el creixement de C's i de Podemos, perquè aquestes dues formacions no tenen la solidesa de les seves respectives víctimes, i són més aviat una incertesa.

Ara cal treballar perquè la segona condició, que és obtenir una majoria per la independència, sigui el més clara possible. De moment, si sumem les tres formacions pro-independència, ens trobem en una forquilla d'entre 71 i 74 escons, clarament per damunt de la majoria absoluta. Naturalment, amb això ja és suficient, Però quant més contundent millor. Cal treballar i treballar per fer-la més contundent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada