dijous, 19 de març del 2015

MÉS CANDIDATURES PER UNA CATALUNYA MILLOR

Fa uns dies vaig penjar una foto del web de la candidatura Millor Barcelona. En els darrers dies, en altres municipis també s'han assolit acords en el mateix sentit, unir esforços per fer dels ajuntaments uns actors principals en el procés cap a la Independència.

Ahir vaig assistir a la presentació de la llista d'Rcat a Santa Margarida i Els Monjos, una població de les més afectades per la crisi i l'atur, i on un seguit de ciutadans, identificats plenament amb els principis rectors de l'associació, han decidit impulsar una candidatura electoral.


No és l'únic cas. A Manresa, també s'ha arribat a un acord amb la plataforma Movem i amb Solidaritat per la Independència, per fer una candidatura conjunta. 


A Cervelló, al Baix Llobregat, també.

Les candidatures impulsades per RCAT són una garantia en un doble sentit: 

En clau local, del compliment dels principis de regeneració política, democràcia i impuls de les mesures que fomentin el treball i la cohesió social. També són una garantia contra qualsevol veleitat tripartita espanyola dels uns i contra qualsevol pacte amb el PP, dels altres. 

En clau nacional, per assegurar que hi haurà el menor nombre possible d'espanyols governant en el menor nombre possible de municipis que tractin de boicotejar el procés cap a la Independència.

HI ha molta feina a fer, i la farem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada