dimarts, 26 de maig del 2015

AMPLIACIÓ DE LA PROPOSTA DE NOU GOVERN MUNICIPAL

Per completar la proposta del post anterior, considero convenient afegir aquests punts:
1. Repartiment de la presidència dels districtes: 
  • A CiU, lògicament, li tocarien tots els districtes on ha guanyat. 
  • Als districtes on els cafres s'han imposat, el repartiment seria:
    • Sants-Montjuic CUP
    • Nou Barris PSC
    • Sant Martí ERC
  • Llavors quedarien Ciutat Vella, Horta-Guinardó i Sant Andreu, que s'haurien de repartir entre ERC i el PSC. Atès que ERC ha obtingut més vots, dos d'aquests districtes haurien de ser per ella, tot i que també es podria fer un acord que un dels tres tingués una presidència compartida. Mig mandat els uns i mig mandat els altres. Horta-Guinardó pels socialistes, Sant Andreu per ERC i llavors Ciutat Vella seria la compartida, o no. (Però cal recordar que se'ls ha de donar peixet als sociates).
2.Fer un marcatge estret als elements d'ICV-EUiA, que són els que acabaran controlant la cafrada, utilitzant les tècniques estalinistes d'infiltració en els llocs claus i aniran eliminant la resta de sectors. Parlo, naturalment d'Ortiz, Sanz, Colom, Vidal o Verdejo, a banda dels de segona i tercera línia, que potser són més perillosos encara.


3. Per altra banda, també és cert que contràriament hi ha elements de la cafrada que poden ser contactables o dialogables. Em refereixo, és clar, a Pisarello, Asens i Viejo. A la resta no els conec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada