divendres, 7 d’agost del 2015

ESPANYA FLUIXEJA I FAROLEJA AMB LA REFORMA DE LA CONSTITUCIÓ!

Aixx, l'estiu és temps de globus sonda! Quan no es tenen notícies, se'n creen i avall que fa baixada. I aquest cop ha estat el Ministre de Justícia que ha proposat una reforma de la constitució espanyola... en ple assolellada d'estiu... i en ple tsunami independentista encapçalat per les espectaculars expectatives de la candidatura Junts pel Sí! que aniran a més a mesura que passin els dies!
A veure, anem a pams. Primer l'interfecte. El Ministre del ram autor del globus no és, casualment, o més aviat, sospitosament, militant del PP. D'aquesta manera, el PP pot al.legar que ell no se llama Javier, i com deia, avall que fa baixada. Però el globus ja està llançat i els periodistes del règim el comencen a escampar. TV3 inclosa, naturalment, no sigui que la titllin de massa independentista (dit sigui de passada, els darrers telenotícies i 324 tenen una línia política clarament espanyolista, amb una quota de pantalla a formacions minúscules que és un escàndol absolut).
Però el que realment traspua la proposta independent del Ministre, és, en el fons, la por incommensurable que les altes esferes espanyoles, les que disposen d'informació privilegiada que, naturalment, encara no han fet pública, pateixen davant la victòria total i absoluta de la candidatura unitària de Junts pel Sí! Em jugo un pèsol que déu ser tan bèstia la pallissa que els fotrem que fins i tot s'han vist impel.lits a treure el Sant Cristo Gros de la reforma constitucional per veure si així els catalanets canvien el seu vot per una lleporia. 

Òbviament, se'n poden anar a cagar a la via, amb les seves reformes de pa sucat amb oli. No em cansaré de repetir que cal mobilitzar-se més que mai, ni que patim l'estiu més refotudament enganxifós, ni el setembre més ídem, cal moure's i cap poble, barri, ciutat o comarca ha de quedar verge de la nostra presència. 
Hem d'apallissar-los i assolir uns resultats estratosfèrics que callin moltes boques i sobretot obrin les boques europees i mundials. I llavors serà quan el senyor Rajoy rebrà la trucada corresponent, sigui de Mr. President o de Frau qual. I ja haurem guanyat. Amb el 20% del deute públic espanyol no s'hi juga. Madrid ho entendrà ràpid. A les bones o a les ... bones.

En poques hores, ja som milers els que ens hem fet candidats per Junts pel Sí! I en serem molts més en les properes hores. Molts més que els ja més de 40.000 que ho fórem en la consulta del 9N. Però que molts més, eh? Tot un senyal que només fa que confirmar que anem pel bon camí. I qui no s'apunti, doncs per a ell o ella anirà el pollastre!

Reagrupament
No vull acabar aquest post sense referir-me al candidat que Reagrupament Independentista (RCAT) hem triat per a formar part de la llista unitària. És tot un honor que en Marc Vinyoles ocupi el lloc 39 per Barcelona. Tenint present que hi ha 85 escons en joc, no tinc el més mínim dubte que en Marc sortirà diputat.Malgrat els energúmens obcecats en tractar-nos de dead man walkings, els reagrupats ens podem considerar orgullosos d'haver estat els guionistes de tot aquest procés. Tot el que vam dir s'ha acabat acomplint, i no hem tingut cap mena de mania d'anar-nos al llit amb qui ha calgut per tal de tirar endavant el procés. Vull felicitar tots i totes els que s'han mantingut lleials i combatius fins a límits difícils d'aguantar, i han demostrar tenir no una pell fina, sino una pell a prova de bomba. I com no, també dedicar un record al propi Joan Carretero, qui si no! El primer en cantar les quaranta a molta gent i que, encara que ell no sigui a la llista, des de Puigcerdà estant, veurà com el seu objectiu, que és el nostre, s'haurà acomplert!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada