dilluns, 2 de gener del 2017

ALS TOP 10 DE GEOPOLÍTICA.CAT

El 2016 va acabar amb una darrera notícia que, modestament i humilment, em va omplir de joia. 

Segons el web Geopolitica.cat, una de les novetats en la xarxa més rellevants i que més ens acosta a la normalitat com a país, pel que fa a l'anàlisi dels afers estratègics, la seguretat, la defensa i els afers exteriors, un dels articles que hi vaig penjar, que es referia a les agències d'intel·ligència més importants del món, es va situar entre els TOP 10 en nombre d'accessos al llarg de tot el 2016.
És una notícia que m'ha omplert d'alegria i que demostra l'interès que aquest tema desperta a casa nostra, i a la xarxa en general. Un tema que continuarem treballant i publicant puntualment, encara que sovint en condicions ben precàries, ja que caldria comptar amb estructures d'estat en aquest àmbit com la República (no Déu) mana.

No puc acabar sense agrair als seus impulsors l'excel·lent tasca que fan, i també la de moltes altres iniciatives que en aquests mateixos àmbits han aparegut en els darrers anys, i que demostren que la seguretat, la defensa, la intel·ligència, els afers exteriors, les relacions diplomàtiques, etc. són àmbits a consolidar, perquè hem d'assegurar que el que guanyarem aquest any, no ho perdem ni en els propers 300 anys que vénen. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada