diumenge, 16 de juliol del 2017

REAGRUPAMENT REITERA EL SUPORT INCONDICIONAL AL PRESIDENT PUIGDEMONT

Els canvis al govern són positius perquè garanteixen l’èxit del Referèndum / També exigim la destitució immediata d’Albert Batlle per les mostres de manca de compromís amb el procés
Reagrupament Independentista (RCAT), en reunió de la seva Junta Directiva  Nacional , encapçalada pel seu President, Josep Sort , davant les circumstàncies que s'han esdevingut en els darrers dies, amb els canvis en el Consell Executiu i el procés envers la celebració delreferèndum d'autodeterminació vinculant sobre la Independència de Catalunya , fixat per al dia 1 d'octubre, vol fer públiques les següents consideracions:

1. RCAT dona i donarà un suport total i tancat al Molt Honorable President de la Generalitat,  Carles Puigdemont , al llarg d'aquest procés i particularment en les setmanes que resten fins a la celebració de l'esmentat referèndum.

2. Aquest suport inclou, lògicament, tots els canvis que el President consideri adient portar a terme a l'executiu i a l'administració de la Generalitat, convençuts com estem que són a fi de dotar-se d'una organització més potent i cohesionada per aconseguir el propòsit de celebrar el referèndum i obtenir una victòria aclaparadora que deixi sense arguments els sectors dependentistes que volen perpetuar l'espoliació econòmica, la submissió cultural i la subordinació política de Catalunya al Regne d'Espanya. 
3. RCAT fa una crida urgent i contundent a tots aquells que ocupant qualsevol càrrec de responsabilitat política i, pertanyent a qualsevol dels partits i forces polítiques favorables a la Independència, manifestin dubtes, prevencions a posar immediatment el seu càrrec a disposició del President o, en el seu cas, del seu responsable polític immediat, per evitar ser instrumentalitzats pels espanyols i actuar com a baules febles.
4. RCAT, concretament, considera urgent i necessària la destitució immediata del Director General de la Policia, senyor Albert Batlle, que ha donat mostres més que suficients de la seva manca de compromís amb el procés, arribant fins i tot a contemplar la possible detenció del propi President de la Generalitat. Fem en aquest sentit, una demanda explícita al nou conseller d'Interior, l'Honorable Joaquim Forn , perquè procedeixi en les pròximes hores o dies, a fer efectiva aquesta destitució, perquè la presència d'aquest alt responsable és, en les circumstàncies presents, totalment inassumible.
5. Reagrupament, com a entitat associada al PdeCAT, fa una crida a aquesta formació a centrar tots els esforços en les properes setmanes a la campanya pel vot afirmatiu al Referèndum d'autodeterminació del proper 1 d'octubre, amb la certesa que només la seva total i plena implicació farà que els catalans i les catalanes esvaeixin qualsevol dubte que des de sectors dependentistes i dels serveis d'intel·ligència espanyols pretenen inocular en sentit contrari.
6. Finalment, President Puigdemont, Reagrupament ofereix tots i cadascun dels seus membres, per actuar de voluntaris allà on considereu adient que farem el màxim servei per a la consecució de la Independència.
Visca Catalunya Lliure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada