dimecres, 4 de maig del 2022

REAGRUPAMENT DONA SUPORT A LAURA BORRÀS PER LIDERAR JUNTS PER CATALUNYA (NOTA DE PREMSA, 04.05.2022)

Des de Reagrupament celebrem la decisió de Jordi Sanchez de deixar la Secretaria General de Junts. No podem amagar les discrepàncies que hem mantingut amb ell i la seva manera de gestionar el partit. 
Per altra banda també valorem com a positiu el fet de que el MHP Carles Puigdemont abandoni la Presidència. Sempre hem defensat la incompatibilitat entre la direcció del Consell per la República i la de Junts. 

Per tot això donem suport total a la decisió de la MHP Laura Borràs a presentar-se a la presidència o on ella cregui convenient i creiem que ha de ser ella mateixa qui esculli l’equip amb qui es vol envoltar, sense imposicions de les “families” de Junts. 

Cal un partit independentista fort i que aposti decididament i sense por pel camí de la llibertat de Catalunya, veient com les altres forces, dites independentistes, cada cop estan més allunyades d’aquest camí. 

Estem totalment d’acord en que la MHP Laura Borràs ha de ser qui lideri aquesta nova etapa ja que ella mai s’ha desviat del camí cap a la Independència, tal com la volem a Reagrupament des de la nostra fundació. 

Ens oferim a donar-li tot el suport necessari per fer aquest trajecte. Cal que aquesta nova etapa de Junts sigui la darrera etapa de la Catalunya autonòmica i cal un lideratge fort que només ens pot oferir la MHP Laura Borràs. Per això ens tindrà al seu costat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada