dijous, 13 de juny del 2024

JA VAN 2 DE 2, L'ANTIGA CONVERGÈNCIA TORNA....

Ja ho vaig anunciar aquí i a Twitter, Junts no és més que. a hores d'ara, la reencarnació de l'antiga Convergència, autonomista i del peix al cove. I la demostració més fefaent d'això, la tenim en els càrrecs que es van nomenant en la nova legislatura.

A hores d'ara ja hi ha  un 2 de 2. És a dir, els dos càrrecs de pes que s'han nomenat recentment han anat a parar a .... convergents de tota la vida. Cap sorpresa, doncs.

El primer ha estat el de President del Parlament, que ha tocat a Josep Rull, convergent de pro, i que sempre ha estat ocupant càrrecs de responsabilitat, abans amb Convergència, ara amb Junts, cap novetat, doncs.

El segon ha estat el reelegit president del grup parlaamentari de Junts, al Parlament de Catalunya, l'Albert Batet, també conegut com Mr. 40.000. Aquí cal tenir en compte, el seu paper totalment decisiu en el descavalcament de Laura Borràs, com a Presidenta del Parlament, i en la seva substitució per Anna Erra. 

Rull i Batet representen dos polítics de l'antiga Convergència, que mantenen el seu protagonisme en la nova etapa política. I estic molt segur que en vindran molts més. I això, companys, no és cap bona notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada