dissabte, 27 d’abril del 2013

DAVANT DEL NOU INSULT...

Espanya ha tornat a insultar. El govern de Madrid ha situat ara el dèficit autonòmic del 0.7% a l'1.2%, quan se li reclamava des del govern català del senyor Mas un 1.7% o un 2%... Naturalment, tant unes xifres com les altres, són les engrunes, que per als independentistes no tenen cap mena de sentit, davant la magnitud de l'espoli fiscal...


Parlar de 300 milions  d'1,2 o de fins a 3,8 o 4,3 miliards d'euros, és una xarlotada davant els 16 miliards o fins i tot els 22 miliards que Espanya ens roba cada dia. Naturalment amb aquestes dues darreres xifres, no caldria parlar ni de retallades, ni ajustaments ni res de res. I sí d'inversió en escoles, sanitat, serveis socials, seguretat nacional, infrastructures, etc.

Davant d'aquest nou insult, què esperem per declarar unilateralment la independència? Cada segon que passa permetem que els espanyols es reorganitzin. Cal tallar de socarrel aquesta comèdia. Què potser ens passarem ara tres mesos discutint per arribar a l'1.7%? Va, home, va. Que la gent cada cop pateix més i que aquesta agonia s'ha d'estroncar de cop!


Tenim un parlament de majoria independentista. Un parlament que està totalment legitimat per declarar la Independència, per decretar la nul.litat de les lleis espanyoles al territori català i per cercar el reconeixement internacional. En les darreres eleccions tothom sabia perfectament què votava.

Així doncs, fem el pas endavant inevitable. Declarem la Independència i deixem de fer el préssec. Només d'aquesta manera ens guanyarem el respecte dels estats de tot el món.

Fem-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada