dissabte, 3 de maig del 2014

GENT QUE SOBRA

Ara és el moment de fer neteja. Davant la imminent accessió a la Independència, els catalanets subordinats a Espanya han de sortir de la primera filera. No podem començar la nostra història com a poble independent amb uns personatges encara imbuïts de la submissió a un altre estat.
Em refereixo, per exemple, al senyor Duran i Lleida, que ara ja sabem que la seva tercera via més viva que mai, és un autèntic i un veritable bluff, que només s'aguanta per l'oxigen que li proporciona la cobertura mediàtica del Grup Godó, i probablement també pel profit que en treu Madrid, per tal que emmetzini la situació dins de CiU. Ara, és molt probable que aviat arribin a la conclusió que ja no els serveix, i el llecin com un kleenex o com un durex. Fins i tot el podrien arribar a engarjolar, tot i que si esperen que l'intercanviem per alguns dels seus, ho tenen clar. Ja poden anar esperant. Pá tí pá siempre, nens.
L'altre que ha de dimitir, ja, és aquest individu curiós que sense que ningú l'hagi escollit com a president, s'hi ha posat bé i diu, per activa i per passiva, que resistirà fins al darrer moment. No, senyor Bartomeu i Floreta, si té una mínima cultura democràtica, o encara més important, una decència personal, ha de convocar eleccions i que sigui el que els socis vulguin.Vostè no és ningú... Bé, sí, que és ... És un testaferro, un titella de tota la colla del Pont Aeri, dels vigilant del Ghetto que volen neutralitzar el Barça com a referent global de catalanitat desacomplexada. Fins i tot en Sandrusko era més agosarat, però vostè i els seus acòlits són un esclaus submissos a Espanya. No poden continuar ni un dia més. 

Molt em temo que tant l'un com l'altre s'enganxaran com la ronya a les seves cadires, i ens haurem de posar de valent per treure'ls.

Però ho hem de fer, peti qui peti.

PD. Hi ha un tercer que hauria de plegar. En Navarro, però com el PP, s'està convertint en una fàbrica d'independentistes, de manera que és millor que no ho faci. Que continuï amb la seva tasca de crear més partidaris de la llibertat. Ho fa molt bé. No defalleixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada