dijous, 22 de maig del 2014

GRAN ARTICLE: "EL PP VOTARÀ ERC", I PENJAT AL DIRECTE!!!

Genial article aquest penjat, curiosament, al Directe -qui ho havia de dir!!!! 

És cert, com diuen les veus assenyades, que després del 25 vindrà el 26, i més endavant l'11, i encara més endavant, el 9. Cert, totalment cert. Però els qui són especialistes en reviscolar zombies són aquells que en el seu moment van reviscolar un Maragall derrotat a les urnes el 2003, i els qui ara mateix reviscolen un Duran i Lleida en estat terminal, que només aguanta per l'aire que li proporciona La Vanguardia, i en general, el Grup Godó de tant en tant. Són precisament ells que en comptes d'ignorar-lo, el sobredimensionen i l'eleven a una categoria que ja no té. Els importa un rave que nosaltres, la bona gent, ens haguem carregat l'estaquirot que volia posar de candidat, que era de vergonya aliena. Això els importa un rave. Els importa un rave que el Duran hagi desaparegut de la campanya. Al contrari, ells el voldrien tenir cada dia, per esmorzar, per dinar, per berenar i per sopar. Perquè per ells la prioritat és el govern, no la Independència. Realment fastigós i condemnable!
Però tornem a l'article. Que el PP vol que guanyi ERC, és de manual. De manual de contrainsurgència, és clar. A veure si ens entenem. El PP espanyol l'importa un rave el PP català. Això ja ho ha demostrat per activa i per passiva en múltiples ocasions. Saben que ho tenen perdut, i utilitzen la Sànchez Camacho com aquells que utilitzen una minyona, que és el que realment és.

Per al PP, com per a tot polític realista, només existeix el present. I el present és carregar-se en Mas el més aviat possible. Si el pots matar avui, perquè esperar a demà? Llavors, la manera més maquiavèlica de carregar-se en Mas és fer-ho amb els propis vots independentistes. ERC ja ha demostrat que no tindrà pietat. Fa anys que els la té jurada i ja els ha arribat el moment, pensen. 
D'aquest desfici irracional, el PP en vol treure profit. Serà interessant veure quin serà el resultat d'ERC en aquells col.legis electorals on tradicionalment el PP treu resultats menys patètics, és a dir, on obtenen per damunt de la seva patètica i insignificant mitjana. Em jugo un pèsol, que en aquests col.legis, ERC pujarà i molt. Sí, ja sé, que el lògic fóra que els peperos votessin a C's, o a tota la faramalla d'opcionetes filo-feixistes. Però no són tan simples. 

Jugaran estratègicament i volen una cosa, i només una: Que Artur Mas perdi suport. I ERC hi està d'acord. Per això sobredimensiona Duran, un Duran agonitzant que vol morir matant.

El 26 serà, si no ho evitem la bona gent, una dia complicat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada