diumenge, 1 de juny del 2014

OI QUE NO FAREM EL RIDÍCUL, SR. BATLLE?

En la política catalaneta hi ha una obsessió permanent, típica d'un poble sotmés i agenollat. Aquesta obsessió és la de no fer el ridícul. És típica d'aquells pobles que han intentat alliberar-se en alguna o algunes ocasions i no se n'han ensortit. Llavors per racionalizar el fracàs, es diu que l'intent d'alliberament o de revolta, va ser fet amb els peus, que tot era una xarlotada i que com se'ns va passar pel cap, fer una bestiesa com aquella, etc., etc. Sovint, per acabar-ho d'arreglar, es recorre al recurs tradicional del cap de turc, en el qual es personalitzen tots els errors i es concentren totes les responsabilitats, en algú avinent. No cal dir que l'afectat passa a ser un pària per a la resta dels seus conciutadans. 

Naturalment, també s'ha de dir, que si l'intent d'alliberament prospera, no hi ha cap mena de dubte que els qui en reclamarien la paternitat en serien un munt. Però, això forma part de la misèria humana. Com va dir un català, que per altra banda, no li va tremolar el pols per fer bombardejar Barcelona, O caixa o faixa!
Doncs, bé, sr. Xavier Trias, batlle de Barcelona, capital nacional de Catalunya, li pregunto emprant aquest llenguatges submís i covard, per veure si m'entén: Oi que no farem el ridícul?

Em refereixo, és clar, a l'ordre d'aturar l'enderrocament de Can Vies, que vosté ha emès, després de quatre o cinc dies de violencia espanyolista desfermada. A banda del fet que, segons els Bombers, l'estructura que encara resta dempeus no és segura, i que podria haver una tragèdia si continuen pul.lulant gent per allà, si realment no s'acaba l'enderrocament d'una punyetera vegada, llavors sí que haurem fet ben bé el ridícul. A escala mundial, a escala sideral!. 

Barcelona es convertirà en el focus mundial de la violència  antisistema, que és el que vol Espanya, a través del CNI. I el que és pitjor, els governs dels estats, sobretot els europeus, veuran en les autoritats catalanes una gent feble, tova, i doncs  que generen poca confiança. Que és el que també vol Espanya i el CNI. I això tindrà unes conseqüències nefastes per al nivell de confiança que Catalunya representi, amb la consegüent afectació a tot el procés per la independència. Que és el que també vol Espanya i el CNI. 

De manera que, Sr. Trias, no badem. Quan es comença una cosa s'acaba. I més si ets un poder públic. Perquè si no s'implanta el desori, la criminalitat, la impunitat, i qui mana són els més desaprensius, els que els importa un rave els drets de la gent.

Sr. batlle, li exigeixo que ordeni la continuació de les obres d'enderrocament de Can Vies, i que no toleri la continuïtat de la violència espanyolista. Cal actuar ara, perquè ens estem jugant molt. 

I perquè seria una irresponsabilitat haver d'esperar a l'inici del Mundial de Futbol del Brasil, per tal que s'aturessin els incidents violents. Per raons òbvies.

Prou terrorisme espanyol!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada