dijous, 7 d’agost del 2014

NARCOS A L'ARMADA ESPANYOLA

Tant que se'n fota de la Força Naval dissenyada per l'ANC, els espanyols millor que mirin cap a casa seva. En les darreres setmanes s'han cobert de glòria, per no dir merda.

1. Submarins que s'enfonsen de debò. Vull dir que no és que facin immersió i després tornin a sortir a la superfície, no. És que s'enfonsen fins al llit del mar i d'allà no els treu ni déu!

2. Incapaços de donar servei o ajut humanitari a les víctimes dels desastres naturals a les Filipines. Atès que el vaixell de suport no estava en condicions de fer-ho... llavors, per a què serveix?

3. Al servei de la marina russa, a Ceuta. Posant a parir tota l'OTAN, en uns moments de màxima tensió entre Rússia i l'OTAN.
4. Una llanxa de Gibraltar empaita i fa fugir un buc de guerra espanyol... I fa el ridícul més espantós.

5. I ara, s´ha descobert que al vaixell escola Juan Sebastián Elcano, després d'una navegació per Colòmbia i els Estats Units, tornava a port amb una càrrega de més de cent quilos de droga... Una nova manera de pagar els 30 miliards de deute que tenen al Ministeri de Defensa?

En definitiva, un exemple patètic d'un exèrcit sobredimensionat, del tot ineficient i que només aspira a guanyar guerres internes, perquè quan surt a l'exterior, no fa més que el ridícul. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada