dimarts, 19 de maig del 2015

D'ENÇÀ DE LES AMENACES DE FERNÀNDEZ DÍAZ, LA VIOLÈNCIA ESPANYOLA VA IN CRESCENDO

A veure a ningú amb dos ulls a la cara -o fins i tot només un- i amb una mica de cervell pot obviar que les amenaces de Fernàndez Díaz als mossos han desfermat una onada de violència espanyolista adreçada a condicionar el vot dels catalans i les catalanes.

El supremacisme feixistoide espanyol, en els darrers dies, ha:
  • Agredit un candidat de Convergència a Nou Barris
  • Un dirigent de C's s'ha vist implicat en un incident de connotacions racistes a Manresa
  • En un akelarre pepero s'han agredit públicament i tumultosament persones que protestaven a Barcelona (?)
  • S'han agredit seguidors del Barça a l'Aeroport del Prat
  • Militars espanyols han robat estelades
  • Dirigents de C´s han donat suport explícits a declaracions colpistes i militaristes
  • De passada, la justicia espanyola ha tornat a subordinar el català i ha ordenat que es retirin les estelades dels edificis públics, fent l'onada, doncs, a la catalanofòbia més primitiva.
  • I sense oblidar l'atac a la immersió lingüísitica
I paro. 
Tot això només es pot evitar fent la desconnexió amb Espanya, de forma urgent i immediata. Ja ho hem dit moltes vegades, i no ens cansarem de repetir-ho. 

Encara que al nou President de l'ANC no li agradi i ens amenaci amb un nou episodi de gir social del sobiranisme, pluja fina i altres mandangues, d'una repetició de l'estratègia erky de reconstrucció de la socialdemocràcia catalana, ara però adreçat als d'Iniciativa, a costa de retardar la desconnexió ad calendas graecas. 

Realment, en Pica, a qui conec de fa molts anys, s'ha estrenat entrant com un elefant en una quincalleria i amb la intenció evident de marcar el terreny de joc a la seva mida. Vaticino problemes.
Però tranquils, mantindrem el cap calent i avançarem amb pas ferm. Serem els que serem i anirem on hem d'anar. I res ni ningú ens ho impedirà.

Ni la violència espanyola, ni la covardia dels que abans treien l'estelada des de les conselleries ni dels que ara no gosen hissar-la des dels Ajuntaments.

Aviso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada