dissabte, 30 de juliol del 2016

OBEIR, OBEIR I MIL VEGADES OBEIR

És tan elemental que fa mandra repetir-ho. Fins i tot vergonya. Com pot ser que hi hagi gent, fins i tot qualificada, que no ho vegi clar?

Cal obeir, obeir i mil vegades obeir. Obeir el Poble de Catalunya. Aquell qui el 27S va donar una abassagadora majoria independentista, que alguns pretenen obviar. El Parlament ha d'obeir el Poble de Catalunya. Punt. La democràcia és això, obeir qui obté legítimament la majoria a les urnes. I deixar-nos d'històries.
Qui posa l'accent en la pressumpta desobediència i n'omple titulars, és un espanyolista que té el cervell clavat a Espanya, al km. 0.

Amb la Presidenta Forcadell, sempre. Jo és que em negaria a anar a declarar davant dels jutges espanyols. Ja no ho haurien d'haver fet ni el President Mas, ni la vice-presidenta Ortega, ni la Consellera Rigau. I per descomptat, no hi ha d'anar el conseller Homs. Si tan xulos són, els espanyols, que hi enviïn la policia, a detenir-los.

Presidenta Forcadell, negui's a declarar, perquè fer-ho és donar-los reconeixement, i amb els jutges espanyols sempre tindrem les de perdre. Veure un polític o una política catalana emmanillada per seguir el mandat democràtic del poble, no només serà incomprensible arreu del món, sinó que de fet, no passarà mai. 

Ja ho he dit moltes vegades: la feblesa dels catalans és la fortalesa dels espanyols. Per això si ens plantem i no reconeixem els jutges espanyols, haurem trencat la coacció i la por escènica. Un jutge mai pot anar contra la voluntat democràtica dels ciutadans. 
A banda del fet que Forcadell serà la primera persona propera a ERC que serà encausada, de manera que això, per força, reforçarà la solidaritat entre les dues grans formacions independentistes. Com sempre, In Spain We trust.

Com va dir el President Puigdemont, queda un any justet per assolir la Independència. Ja hem d'anar deixant llast, i no cal esperar a quinze dies abans que s'acompleixi el termini. Hem de defensar i promoure la democràcia i ser durs, molt durs, amb aquells que ens volen fer callar. Ho estem aconseguint, però cal fer-ho públic a escala global.

I sigui dit de passada, si intenten empaperar la Presidenta del Parlament, aquest 11 de setembre ens hauríem de deixar de happenings descentralitzats i convocar davant del Parlament... Queda dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada