dimarts, 24 de gener del 2017

LA MANIPULACIÓ ESPANYOLISTA DE TV3

Tot i que ja s'ha escrit molt, no puc deixar de fer-ho. Cal dir-ho ben clar i ben rotund. Diumenge vam assisitir a l'atac més greu al procés per la independència que estem desenvolupant en els darrers anys.

I no es va fer des de Madrid. O si més no, directament des de Madrid, sinó des del rovell de Catalunya, i més concretament, des d'una de les més importants estructures d'estat que ara mateix tenim. Em refereixo, és clar a TVC, a Televisió de Catalunya i al seu canal estrella, que no és altre, lògicament, que TV3.
El programa #jopregunto on dotze suposats ciutadans anònims i angelicals, havien de preguntar el President Puigdemont sobre allò que realment interessa a la gent, es va convertir en una trampa brutal, que només la perícia del President va evitar que acabés en un veritable desastre.

Perquè la major part d'aquests suposats ciutadans normals, no ho eren ni de bon tros. Eren persones clarament vinculades a moviments polítics, socials, amb una agenda pròpia, que va quedar molt clara tant en el fons com en la forma, amb un tracte menyspreatiu cap al President inimaginable en cap país democràtic normal.

Va ser realment una experiència repugnant, que a més han tingut la barra de justificar-la els mateixos protagonistes, començant per aquest escurçó que porta per nom el de Lídia Herèdia, que deixaria la serp d'Adam i Eva en una becària qualsevol.
Si el que es volia és que ciutadans normals preguntessin el President, no es va aconseguir ni de lluny. Més aviat semblaven fiscals de règims totalitaris, intentant matxacar un acusat sotmès a un judici sumaríssim.
Cal exigit responsabilitats. Cal exigir que rodin caps. Cal arrencar aquestes males herbes que no tenen més obsessió que acabar amb una televisió nacional i convertir-la en una versió de La Sexta, plena de multicultis, espanyolistes, i catalanòfobs, plens d'auto-odi i que només esperen una trucadeta que qualsevol televisió de merda de Madrid, per fer el salt, com una Arrimadas qualsevol.

El PDeCAT ja n'ha demanat responsabilitats. Ben fet, és el que pertoca. No en deixarem passar ni una.

La República que estem construint serà duríssima amb aquesta escòria. No hi haurà ni por ni pietat amb aquesta gentola. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada