dilluns, 31 de juliol del 2017

ÉS UN ACTE D'APARTHEID, ESPANYA CULPABLE!

Amb la suspensió de la reforma del reglament del Parlament de Catalunya, decretada pel TC, ens trobem davant d'un fet consumat. A Espanya s'ha institucionalitzat l'apartheid i la discriminació per raons polítiques.
Una norma que és perfectament legal en cambres legislatives regionals espanyoles i en el propi Congrés de Diputats, resulta que per art de màgia, és inconstitucional en el cas de Catalunya. Ras i curt, els catalans i les catalanes hem passat a ser ciutadans de 2a, segons el sistema polític espanyol.

No només no tenim un estatut d'autonomia ratificat per la ciutadania com estableix la legalitat, sinó que ara, objectivament, no gaudim dels mateixos drets que molts altres ciutadans de l'Estat espanyol.

Això és inacceptable i no s'ha d'acceptar de cap de les maneres. Cal ja un cop de força contundent que prepari el terreny de l'1-O, i que sigui d'una enorme trascendència. Cal trencar amb la legalitat espanyola abans del referèndum, per tal que el podem preparar amb tota la tranquil·litat que sigui possible. No podem perdre el temps.

President Puigdemon i Parlament de Catalunya, cal actuar i cal fer-ho ara,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada