dissabte, 18 de novembre de 2017

A LA LLISTA DEL PRESIDENT, AMB JUNTS PER CATALUNYA

M'omple d'orgull anunciar-vos que formaré part de la candidatura Junts per Catalunya, en les eleccions il·legítimes del 21D, que encapçala el President legítim de la República, en Carles Puigdemont
Vull agrair-li i, també, als companys del Partit Demòcrata, la visió àmplia, transversal, patriòtica amb què s'enfronten a una conjuntura molt delicada, caracteritzada per l'ofensiva colpista i feixista dels partits del bunker que volen esclafar-nos. No ho aconseguiran, ben al contrari, nosaltres ens imposarem i guanyarem de carrer. I és en aquest context que també vull reconèixer que molta gent, per patriotisme, ha acceptat, com en el seu moment va fer el President Mas, fer un pas al costat, en aquesta ocasió, començant pels màxims dirigents orgànics del PDeCAT. Demostren que saben copsar quan el País està per damunt del partit. 
I, com no podia ser d'una altra manera, també vull agrair el suport, la feina feta, dels companys i companyes de Reagrupament Independentista (RCAT), el qual tinc l'honor de presidir des de fa uns mesos. Ells i elles, m'han ajudat a complir la promesa que vaig fer el passat mes d'abril, quan m'escolliren. Ni més ni menys que deixar-me la pell, pel país, i per tots nosaltres. 

Doncs, ara toca de nou, fer-ho, encara un cop més. Sí, ja hem declarat la Independència, però només cal mirar la història de moltes independències anteriors i ens adonarem que les coses són més complexes del que semblen des de la distància. Per això, tenim l'obligació de tornar a la càrrega, sense por, per aconseguir una nova victòria més. Per deixar ben clar als ulls de la comunitat internacional que ens en sortirem, que la Independència ha arribat per quedar-s'hi, i que el President Carles Puigdemont és el President legítim de Catalunya, sense una engruna de dubte al respecte.
De fet, ja no som independentistes. Cal canviar el xip. Ara som demòcrates i patriotes que volem netejar implementar un nou estat, una República, on s'ha de fer net de la morralla deixada pels antics inquilins.

I guanyarem, ja podeu pujar de peus, que ho farem. Amb un somriure, sí, però amb una determinació total i absoluta. Només d'aquesta manera aconseguirem, també la llibertat dels presos polítics. I només així, construïrem un país del que ens sentirem orgullosos. Sabem que quan ens hi posem, som imparables. Ho hem demostrat després de 300 anys de resistència. Som un exemple i un referent. Guanyarem. Tots i totes sabem el que ens hi juguem. No cal que us ho recordi!

Endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada