divendres, 2 d’agost del 2019

EL PRESIDENT TORRA REP UNA DELEGACIÓ DE REAGRUPAMENT


NOTA DE PREMSA

Aquest dijous una delegació de Reagrupament Independentista (RCAT) ha estat rebuda pel President de la Generalitat, el Molt Honorable Quim Torra.

Hi han estat presents el President, Josep Sort i els vicepresidents Albert Aragonès i Xavier Minguet. La trobada s’ha emmarcat en la ronda que el President de la Generalitat ha estat fent en les darreres setmanes amb partits i entitats sobre la situació política actual.

Durant la recepció, que ha durat quasi una hora, els representats d’RCAT, hem donat el nostre punt de vista del que cal fer en el context actual, i sobretot davant l’adveniment de la sentència contra els patriotes empresonats i jutjats darrerament, d’entre els quals, l'anterior Presidenta del Parlament de Catalunya, la Molt Honorable Carme Forcadell.

Des del punt de vista d’RCAT, que hem transmès al President, és imprescindible que les bases de les organitzacions independentistes i republicanes es mobilitzin coordinadament per reprendre amb força la iniciativa, tenint sempre com a punt de vista els principis que tothora han caracteritzat la nostra associació: la transversalitat ideològica i orgànica, la unilateralitat i la transparència. No és el moment dels partits i les capelletes, si no el de la unitat i la proactivitat, marcant el full de ruta. També hem deixat molt que donem tot el suport als Presidents Puigdemont i Torra, com a referents principals.

Igualment, hem deixat molt clara la nostra oposició total i ferma a qualsevol col·laboració amb els partits i entitats que van donar suport a l’aplicació del 155.

Finalment, ens hem posat a disposició del President Torra per a tot allò que consideri que podem ser d’utilitat per al desenvoluplament del full de ruta cap a la consolidació definitiva de la República de Catalunya


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada