dimarts, 15 d’octubre del 2019

Reagrupament fa una condemna absoluta a la sentència contra els presos polítics

Des de Reagrupament Independentista volem expressar el nostre més gran rebuig i la condemna absoluta a la sentència contra els presos polítics catalans jutjats a Madrid. Després d'aquesta sentència vergonyant, però, l'objectiu d'arribar a la jurisdicció internacional és més a prop, i això, naturalment, és un pas esperançador.
No perdrem ni un segon en esperar justícia del poder judicial espanyol. No l'esperàvem en cap moment. I s'ha confirmat.  Per contra, saludem i engresquem tots els catalans i catalanes i els nostres aliats internacionals, a mobilitzar-se com ja es va fer ahir, per denunciar Espanya davant la comunitat internacional.
També volem donar tot el suport als nostres exiliats, començant pel nostre President Carles Puigdemont, els quals es veuran ara abocats a un nou intent d'extradició, arran de la sentència. Cridem als poders judicials belga, suís i escocès, a rebutjar les pretensions autoritàries i antidemocràtiques dels jutges espanyols, com han fet fins al moment.
Espanya està degradant la democràcia i els drets humans de la Unió Europea al nivell de Turquia i altres estats no democràtics. I cal posar un límit a aquesta deriva. En aquest sentit, també exigim al Parlament Europeu que deixi ocupar els seus escons als nostres tres eurodiputats, escollits per milions de vots catalans i europeus.
Des de Reagrupament també considerem que el Consell per la República, amb el President Carles Puigdemont al seu capdavant, és el govern legítim de Catalunya i fa una crida a reforçar-lo i seguir-lo
En definitiva, cridem a la mobilització general i definitiva per la consolidació de la República de Catalunya, com un estat democràtic i europeu, al servei de la pau mundial i el benestar dels seus homes i dones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada