dimecres, 24 de juny del 2020

REAGRUPAMENT DEMANA SUPORT TOTAL AL PRESIDENT PUIGDEMONT I AL CONSELL PER LA REPÚBLICA

COMUNICAT DE PREMSA (20.6.2020)
Reagrupament Independentista,  davant l'actual conjuntura política, s'adreça a l'opinió pública i al conjunt de la ciutadania per a manifestar els següents extrems.
Reiterem, com ja ho hem fet en anteriors ocasions, el nostre suport total al President Carles Puigdemont i al Consell per la República. Al President Puigdemont, li demanem que encapçali la llista per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, amb una llista formada per aquelles persones que ell consideri adients i representants del moviment independentista transversal, sense sotmetre's a cap quota ni a cap dictat de cap força política.
Recordem que es compten per victòries les vegades que el President Puigdemont ha encapçalat les llistes electorals. Concretament, les de desembre del 2017, al Parlament de Catalunya, i les de maig del 2019, al Parlament Europeu. També que l'estratègia internacional impulsada per ell ha estat, de lluny, la més exitosa i la que ha provocat una derrota total de la diplomàcia espanyola.
En aquest sentit, demanem que tots els partits, associacions i organitzacions independentistes es posin al servei del President Puigdemont i al Consell per la República, i renunciïn a imposar-los condicions de cara a les properes eleccions.
La victòria incontestable en les properes eleccions al Parlament és un objectiu estratègic i hem d'aconseguir-la sense dubtes. Tothom amb el President Puigdemont i el Consell per la República i amb l'equip que considerin el més adient per la victòria definitiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada