dijous, 18 d’agost del 2022

Aquest 17-A, hem sortit al carrer

El Consell dona suport a les víctimes i reclama el dret a la veritat


Ahir, la institució republicana va voler sortir al carrer i donar suport a la iniciativa ciutadana "17-A Exigim Responsabilitats" amb motiu dels cinc anys dels atemptats a Les Rambles de Barcelona i Cambrils.

La trobada ha estat davant de la seu de la Comissió Europea a Barcelona i ha compaginat l’expressió de suport a les víctimes (s’han llegit els seus noms i nacionalitats i guardat un minut de silenci) amb la reivindicació que les institucions internacionals i europees s’impliquin en una investigació a fons dels atemptats que Espanya es nega a promoure. La finalitat d’aquesta investigació és garantir el dret a la veritat de les víctimes i de la societat, oferint respostes a punts foscos que encara no s’han aclarit, i assegurar la no recurrència.

La consellera Aurora Madaula, que ha fet acte de presència a la concentració, ha expressat el seu suport a les víctimes i als seus familiars i ha declarat: "instem a les instàncies internacionals que investiguin els atemptats, ja que l'Estat espanyol no ho ha fet i encara hi ha moltes preguntes sense resposta".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada