dimecres, 10 d’agost del 2022

A L'AGOST, SEGUIM TREBALLANT

1- Canvis importants a nivell tecnològic

Estem en la recta final d'un llarg procés de canvis i novetats rellevants pel que fa a l'app del Consell. De fet, d'aquí a unes setmanes s'anunciarà aquesta actualització de l'aplicació que incorporarà un sistema de verificacions que serà cabdal de cara als futurs processos de participació de tots els registrats.

Cal recordar la important tasca del Consell pel que fa a la tecnologia: des de l'app a la web, i la seva fortificació en referència a la seguretat. Estigues a l'aguait perquè serà molt important que t'actualitzis l'app del Consell quan t'ho comuniquem.


2- #CatalanGate: mocions de 36 Consells Locals
Trenta-quatre municipis (i un parell més al setembre) han aprovat les mocions presentades pels Consells Locals per denunciar i condemnar el cas d'espionatge de Pegasus perpetrat per l'Estat espanyol a independentistes i activistes catalans. Aquests són els municipis que ja ho han aprovat i que representen més de mig milió d'habitants:

Ponts, Manresa, Riudoms, Cellera de Ter, Cabrils, Masdenverge, Sant Feliu de Pallerols, Taradell, Sant Hilari de Sacalm, Amer, Ametlla de Mar, Palafrugell, Figueres, Palau-Solità i Plegamans, Sant Cugat, Santpedor, Maspujols, Prats de Rei, Torres de Segre, Flix, Vic, Artés, Tortosa, Santa Eugènia de Berga, Prats de Lluçanès, Llinars del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, la Llacuna, Castellterçol, Arbúcies, Alella, Palafrugell-Regencós i al setembre s'hi sumaran la Garriguella i l'Esquirol.

3- T'esperem a l'Arc de Triomf!


Seguim treballant i preparant la concentració pel proper 1-O. Enguany farà cinc anys del Referèndum d’autodeterminació convocat de manera oficial pel Govern de la Generalitat a través de la Llei 19/2017, de 6 de setembre, aprovada pel Parlament de Catalunya. El Consell ha anunciat una concentració unitària amb el suport de totes les entitats i associacions independentistes per al pròxim 1 d’octubre, commemorant-ne el cinquè aniversari. Serà a l'Arc de Triomf de Barcelona a les 17h i pretén reivindicar la victòria del referèndum d’autodeterminació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada