dijous, 4 d’agost del 2022

DEFENSEM L'1 D'OCTUBRE!

T'esperem a l'Arc de Triomf de Barcelona per reivindicar la victòria del referèndum d’autodeterminació el proper 1-O a les 17h!

El proper 1-O farà cinc anys del Referèndum d’autodeterminació convocat de manera oficial pel Govern de la Generalitat a través de la Llei 19/2017, de 6 de setembre, aprovada pel Parlament de Catalunya. El Consell ha anunciat una concentració unitària amb el suport de totes les entitats i associacions independentistes per al pròxim 1 d’octubre, commemorant-ne el cinquè aniversari.

"Hi som tots"

En una roda de premsa conjunta celebrada fa uns dies al Col·legi de Periodistes, Antoni Castellà, membre del Govern del Consell, recalcava que aquest acte comptarà amb el suport de les entitats Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Associació de Municipis per la Independència, Intersindical CSC i la Cambra de Comerç de Barcelona.

“La importància d’avui és que hi som tots. Avui volem donar un missatge a la ciutadania que, en l’essencial, estem d’acord. Hi ha una idea molt clara que compartim: l’1-O va ser un referèndum legal i va guanyar el sí i que aquest resultat legitima la lluita política per esdevenir Estat independent”, ha recalcat Castellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada