dijous, 16 de maig del 2013

UN PARDAL A TV3

Engego la televisió i apareix un pardal a TV3, amb la Garcia Melero fent-li un massatge complert. No he volgut veure si la cosa acabava amb un happy end, perquè amb dos minuts escassos n'he tingut prou. Resulta que el pardal, que és com la gent de la vella escola anomenava els guàrdies civils i no picoletos, que això és influència basca, i doncs, de la nova escola, era un capità que fanfarronejava de la desarticulació d'una xarxa de no sé què a Badalona, i en feia, com no podia ser d'una altra manera, un enorme espectacle mediàtic. 


Quan he sentit Badalona, se m'han encès totes les alarmes. I no, naturalment perquè tingui res contra la ciutat, naturalment, sinó perquè no crec en les coincidències. L'associació d'idees ha estat immediata: Badalona governada pel PP ---> Gran èxit policial de la Guàrdia Civil ---> Gran campanya mediàtica a tots els canals.

A veure si ens entenem: portem una setmaneta on la guàrdia civil i la policia nacional no paren de sortir dia sí i dia també als mitjans de comunicació: que si inauguració de quartelillo a Gandesa -on diuen que destinen els guàrdies castigats- per la inefable delegada del govern espanyol; inauguració d'una comissaria de la policia nacional no sé on, amb l'assistència del Ministre d'Interior, aquell que segons sembla la Camacho va dir en la seva conversa a La Camarga que estova la seva dona de valent; i ara com a colofó espectacular acció dels pardals a Badalona.


A mi digueu-me desconfiat, però, òbviament, no és pas casualitat. I encara diria més. Agafeu un mapa de Catalunya i situeu tots els municipis on el PP té el govern, bé directament, amb el batlle, o bé és en el govern, on probablement controlarà la regidoria de seguretat i la policia municipal, que ja és un clàssic.

Llavors, m'aposto un pèsol que en les properes setmanes, en alguns d'aquests municipis, uns quants, es faran públics grans èxits policials de la guàrdia civil o de la policia nacional. Segurament un d'aquests municipis serà Castelldefels, que és l'altra nineta dels peperos. Uns èxits que també es poden donar en muncipis governats pels sociates, que en la seva deriva espanyolista ja no es preocupen ni de guardar les formes. Recordo, per cert, que a Castelldefels, la policia urbana patrulla conjuntament amb la policia espanyola i no amb els mossos d'esquadra... Sense comentaris.

Naturalment aquesta planificiació respon a l'estratègia marcada pel CNI i que es va fer pública ja fa unes setmanes: reivindicar el paper dels cossos de seguretat espanyols en detriment dels mossos d'esquadra. Aquí les senyores Camacho i Llanos de Luna, naturalment, hi juguen un paper de protagonistes de primera línia.


També m'ha cridat l'atenció, i estic segur que no és cap casualitat tampoc, que en els darrers dies s'ha difòs a bombo i plateret la convocatòria de noves places, unes nou-centes, si no vaig errat, de policies i guàrdies civils. Realment resulta ben curiós que en un context econòmic com l'actual, hi hagi aquesta convocatòria, tenint present, és clar, que és impossible ni convocar ni una sola plaça més de Mossos, quan de fet hi ha una mancança evident d'efectius -que podríem establir entre 7.000 i 8.000 pel cap baix. Doncs bé, resulta que els espanyols sí que ho poden fer, i a més, com sempre fan, en fanfarronegen...

Tornant a TV3 -redéu quin nom més lleig!!!- és del tot segur que el CNI tingui elements infiltrats que quan decideixin activar-los muntin un pollastre considerable. Us imagineu, per exemple, que la conductora d'un magazin de TV3, un dia comencés a parlar en espanyol? Doncs prepareu-vos perquè tard o d'hora pot passar.

En fi, ja sabeu, si demà, l'endemà o d'aquí tres setmanes, la Guàrdia Civil s'apunta un tanto en un municipi amb fort pes pepero, ja sabreu perquè passa ... encara que el tanto igual és un muntatge mediàtic i propagandístic, en tota regla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada