dijous, 30 d’octubre del 2014

PERQUÈ CAP MÈDIA ESPANYOL TREU LA FOTO DEL FATXETA AL PARLAMENT?

Aixx als espanyols els fa mal la veritat. Espanya és feixisme, i no hi ha res que s'assembli més a un espanyol fatxa de dretes, que un espanyol fatxa d'esquerres. Ara es veu que està de moda dir que Espanya no ens roba, si no que ho fa el govern espanyol...

Vejam. Qui encapçala els atacs contra Catalunya? El govern espanyol? No pas. Ho fa el braç mediàtic. L'ABC, el País, el Mundo, i altres més folclòrics. Són govern espanyol? No pas.
Vejam. Qui compra i consumeix aquests mitjans de l'odi? Els ciutadans espanyols. Llavors què cony espereu que pensin, si només mamen que catalanofòbia???

Naturalment la imatge del fatxeta aixecant el braç al Parlament els posa davant del mirall. Tant als uns com als altres. Tant als de la dreta com als de l'esquerra.

I a Podemos no cal dir que també. Que no ens vinguin amb hòsties. Una pura invenció televisiva, que pensen exactament el mateix que la resta. 

Fins que no tingui la valentia de condemnar sense pal.liatius la catalanofòbia com una ideologia transversal espanyola, i reconèixer el dret a l'autodeterminació de Catalunya... a cagar a la via!

A veure si ho tenim clar d'una punyetera vegada!

1 comentari:

  1. Es una autentica vergonya. Ho han amagat sense cap pudor, si hagués estat al revés hi estarien dies parlant, montarien tertulies i hi dedicarien tots els mitjans possibles.

    ResponElimina