dimarts, 26 de gener del 2016

NOU MENYSPREU DE COLAU A ERC I LA CUP

La proposta de la batllessa ni-ni Ada Colau de crear un nou espai polític és un nou menyspreu envers els dos partits que diuen ser els representants de l'esquerra catalana. Em refereixo, és clar a ERC i a la CUP. Dos partits que estan profundament acomplexats pel fet de ser partits independentistes, és a dir de base nacional catalana, però que pateixen quan els espanyolistes que van de progres, i que no ho són, els insulten i els menyspreen amb els típics arguments del marxisme de manual. 

El potent aparell politicomediàtic de l'esquerra engrunes torna a atacar de nou, ara amb l'ariet d'aquesta indocumentada i per això populista i estripadora que es diu Ada Colau, que naturalment no tolera el discurset dels dos partits esmentats, segons el qual ells són la l'esquerra catalana. 
Per a l'esquerra engrunes no existeix l'esquerra nacional (catalana), només existeix l'esquerra. Punt. El seu anacionalisme, és la demostració fefaent que estan al servei d'Espanya, per minar el projecte independentista.

Que tant ERC com la CUP siguin víctimes d'aquest assetjament ideològic és el que em treu de polleguera i el que em dol més. 

Per sort, això no passa en l'espai progressista liberal. Un cop desempallegat de la creu i el llast dels duranistes, Artur Mas té les mans lliures per fer un partit nou, modern, desacomplexat i declaradament independentista. 

Fóra bo que, sobretot ERC fes el seu propi aggiornamento, i que deixés de banda el seus complexos. Penso que ara, amb el pes institucional que té sobretot al govern pot fer passos en aquest sentit, convertint-se en l'esquerra nacional catalana que marqui paquet enfront les escorrialles del PSC i sobretot de la pròpia Colau, a la qual se li ha de recordar permanentment que governa Barcelona de forma diríem que rellogada i a la qual caldria posar sistemàticament entre l'espasa independentista i la paret espanyola. Cosa que és molt senzill de fer, però que increïblement no es fa.

Pel que fa a la CUP, la veritat, o hi ha una revolta de les bases locals i comarcals contra la casta dirigent infiltrada per agents espanyols, disfressats de grupuscles anti-capitalistes, o acabaran apuntat-se a la teranyina colauista. Molt trist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada