dilluns, 26 de setembre del 2016

COM LES GASTEN ELS "COMPAÑEROS" ESPANYOLS...

La veritat, no he seguit gaire les dues campanyes electorals basca i gallega. Només calia mirar l'espanyolisme rampant de TV3 i 324 que sempre les informaven en clau espanyola, per treure'm les ganes d'estar-ne assabentat. Molt més importants eren les eleccions a Berlin o d'altres més o menys simultànies.

Però, segons sembla, el boicot espanyol a la candidatura de Bildu, ha arribat a extrems de bogeria. No només les televisions espanyoles no informaven dels seus actes, sinó que ni tan sols treien la foto de la candidata, com es pot veure en aquesta imatge de La Sexta (6).

Sí, sí, La 6 és la televisió progre, guai, podemita, la que l'esquerra acomplexada catalana no para de visitar, i mata per assistir-hi. Doncs, bé, aquesta gent s'han dedicat a boicotejar la llista abertzale (ja prou atacada amb la no presència d'Arnaldo Otegi, el qual per cert, no ha perdut l'ocasió de dir que ell hauria investit Artur Mas), per terra, mar, aire, i sobretot per la Xarxa.

És lògic que, sent una televisió privada, informi com vulgui, però, l'ètica periodística aquí brilla per la seva absència. Segur que veient aquesta foto, el Director del Periódico-CNI, li deu agafar salivera. Com li agradaria ombrejar els candidats d'un determinat partit, segur que pagaria per fer-ho.

Bé, certament, aquestes trapelleries espanyoles tenen un impacte entre la gent menys polititzada, però la millor manera de combatre-les és ser damunt del territori, no deixar ni un barri, ni una comarca al marge de la nostra acció política,

I també és una advertència a l'independentisme d'esquerra acomplexat, aquell que des del faristol del Congrés de Diputats, tracta als sociates i als odiemos de compañeros, sense saber que si tenen l'ocasió, aquests li clavarien quatre punyalades traperes a l'antic venedor del Corte Inglés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada