dimecres, 8 de juliol del 2020

BLANQUEJANT ESPANYA*

Les properes setmanes, i mesos, han de venir marcades per la configuració de l’anomenat bloc de ruptura, cal capdavant del qual hi ha de ser el President Carles Puigdemont i el Consell per la República. Això és de manual. Cal una estructura potent, amb un líder sòlid i dirigents decidits a donar-ho tot pel país i per la República. Qui no estigui disposat a fer-ho, per les raons que siguin, doncs que, com a mínim, no faci nosa. 

Però des de Reagrupament tenim molt clar que tot el que sigui blanquejar Espanya, és alta traïció. Per això, el reforçament del bloc de ruptura, ha de comptar amb persones, organitzacions, entitats, que no tinguin cap vacil·lació al respecte. I doncs, que estiguin disposades a arribar fins a la victòria, sense dubtes. Per exemple, considerar que la justícia espanyola serà imparcial envers qualsevol independentista que caigui a les seves mans és, a hores d’ara, no només un error, sinó una mostra de col·laboracionisme amb l’enemic. Així de clar. Així de dur. I qui gosi fer-ho, no pot ser més que considerat un agent espanyol.

S’han acabat les mitges tintes. Per sort, hi ha determinats individus que es van traient les mascaretes, i no precisament les sanitàries. I formen plataformes espanyolistes, que comptaran amb tot el suport dels serveis secrets, i d’altres, de Madrid. Però n’hi ha d’altres, que encara es diuen independentistes i, francament, generen més que dubtes.

No podem deixar que continuïn enganyant la bona gent. Cal preparar-se pel repte de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, per tal de rebentar els que han demostrat darrerament la seva condició d’amic dels espanyols. Una actitud que ha dolgut molts patriotes que han constatat que tota la seva bona fe, s’ha vist traïda per grupuscles dirigents que només es preocupen de la seva menjadora o de mantenir un statu quo que els garanteix un nivell de vida més que benestant.
També hi ha el cas d’alguna organització que s’està convertit en una carcassa buida de contingut, però que compta amb molts patriotes que no la volen deixar morir. Reagrupament ha intentat revitalitzar-la, però els seus actuals dirigents semblen autèntics kamikazes, i la volen fer miques. Considerem que tota entitat, partit, i també aquesta, ha de seguir les directrius del President Puigdemont i del Consell per la República, si no vol passar al, diguem-ne, costat fosc de la política catalana. Fem una crida en aquest sentit, perquè nosaltres no tenim cap dubte sobre el contingut d’aquestes.

Obtenir una esclatant victòria, fer net dels qui fan nosa, ens posicionarà en la millor manera per assolir els nostres objectius nobles i democràtics. Dignes. La pandèmia que hem passat, que continuem passant, de fet, s’ha endut més de 12.000 compatriotes, molts d’ells familiars, amics, coneguts i saludats. I això ha estat possible perquè no comptem amb les eines per  protegir-nos i vetllar per la nostra gent gran.  Mireu Portugal, per exemple. Quina injustícia de vida, molts d’ells van viure sota el franquisme i el van combatre. I ara a la seva vellesa, molts han mort sols, marginats... és difícilment suportable, aquest destí tan cruel.

Per això, la nostra obligació i el nostre deure, no és defallir, sinó ben al contrari acabar la feina, rematar-la, sense vacil·lacions. La tenim ben a prop, i cal no tenir por i, sobretot, no tenir compassió dels qui ens volen sotmesos.

*(NOTA: Publicat a LA VEU DE REAGRUPAMENT, Núm. 101, Juny 2020)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada