diumenge, 5 de juliol del 2020

Reagrupament celebra la decisió del President Puigdemont de constituir una nova força política

5 de juliol 2020. Nota de Premsa de Reagrupament Independentista
Des de Reagrupament Independentista ens adrecem als ciutadans de Catalunya i a l’opinió pública per fer saber la nostra satisfacció per la decisió presa pel President Carles Puigdemont de constituir una nova força política. Aquest pas respon a una iniciativa proactiva per tal d’ordenar l’espai polític independentista i transversal. Recordem que aquest pas l’havíem reclamat insistentment des de Reagrupament, des de fa mesos, i ara no podem fer més que celebrar-ho.
En conseqüència, des de Reagrupament, ens mostrem totalment disposats a col·laborar-hi i a participar-hi des de la posició que el propi President Puigdemont consideri necessària. Tots els i les reagrupades són cridats a incorporar-se a la nova formació i també llancem una crida a les persones, militants o no d’altres partits, a unir-s’hi.
Apleguem forces en un projecte guanyador liderat pel President Puigdemont, l’únic capaç d’assolir una victòria espectacular, d’impacte internacional i que reactivi la dinàmica generada l’1 d’octubre i la Declaració d’Independència del 2017!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada