diumenge, 14 de juny del 2015

SEGONA, BREVÍSSIMA, ANOTACIÓ ALS FETS D'AHIR

Com s'ho farà la nova batllessa de Barcelona per governar amb un govern local format només per 11 regidors? Molt fàcil, avui ja surt a un El Singular Digital: recórrer a la mobilització popular. És de calaix. Ja que a nivell institucional no tens prou força, empres els recursos on sí que pots marcar la diferència. I en el cas de la Colau. és la mobilització dels cafres que la seguiran allà on calgui i es concentraran allà on els ordenin a cop de piulada.
Tota la cultura de l'activisme digital dels darrers anys es posarà al servei de la batllessa per tal d'ajudar-la a superar els tràngols que haurà de passar i, sobretot, per impedir que hagi de passar pel tub de les exigències dels qui, com l'Alfred Bosch, li plantejaran per continuar donant el suport. Si es pensen que la podran collar, van ben errats. El mal ja està fet, la guineu ja ha entrat al galliner, i ara, seguint una estratègia a mig camí entre l'estalinisme clàssic i els moviments populistes llatinoamericans, anirà infiltrant-se en les estructures de poder (la policia, en primer lloc, en aquest cas, la Guàrdia Urbana, fixeu-vos que dependrà directament de Presidència), i després, la resta. Allà on prevegi oposició, enviarà a dotzenes o centenars, o si cal milers de cafres a fotre bronca i a acoquinar a qui calgui.
La Barcelona sense estelades ni res de res
Jo és que la veritat, ja em veig un 11 de setembre a la Meridiana ple de banderes espanyoles amb les sigles UHP, que no vol dir Uniros HijoPutas, però casi, com la que ahir havia a la Plaça Sant Jaume, on no vaig saber veure cap estelada, per cert. (Bé pel facebook algú va dir que n'hi havien tres, però arraconades... Sense comentaris, encara pitjor). 
El CNI ha mogut peça. Ningú no va dir que seria fàcil. Però cal tenir en compte que ara hi ha una nova variable que intentarà tocar-nos el que no sona. L'agent Colau, amb la col.laboració mediàtica de la Sexta, naturalment, és a dir, del Grup Planeta, és a a dir, de l'espanyolisme desacomplexat, ens presenta un repte, un darrer repte, que hem de derrotar. No és el temps de quedar-se a casa, o sortim i plantem cara i anem a per totes o això s'acaba.
El 27S s'acosta i la Unitat Independentista ha de ser un deure. Qui no ho entengui, haurà de ser assenyalat sense cap mena de complex. Ens hi juguem massa. Ens ho juguem tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada