dimarts, 12 de març del 2013

UNA AMENAÇA PER A LA SEGURETAT PÚBLICA

Alícia Sanchez Camacho és, ras i curt, una amenaça per a la seguretat pública a Catalunya. El fet de muntar una contravigilància per part dels policies espanyols hauria pogut acabar amb un tragèdia, i fins i tot, hauria pogut costar vides humanes, bé dels agents dels Mossos, o, més probablement, dels agents espanyols. O fins i tot de la pròpia agent aznarista.




A aquestes alçades de la pel.lícula, és evident que en la conspiració per trencar Catalunya, segons va amenaçar en el seu moment l'ex-president Aznar, la cap del PP a Catalunya, hi juga un paper clau, preeminent i no té cap mena d'aturador. El Todo por la Patria tan car al seu pare, ho és també per a ella, corregit i augmentat.

Jo és que no sé a què estem a esperar per citar-la de declarar per la seva pressumpta  implicació en l'espionatge polític, o si més no això és el que es dedueix de les declaracions d'algunes de les persones imputades.

Ara a més a més, sembla evident que la Policia espanyola també espia el Director General dels Mossos d'Esquadra, la qual cosa ja passa de mida.

Ja vaig dir fa uns dies, també, que el Parlament de Catalunya ha de crear una Comissió Parlamentària per investigar tot aquest afer, i en general el paper dels serveis d'intel.ligència i policials en els darrers mesos a Catalunya. És una manera d'evitar la marginació en la qual està caient la Generalitat i els partits sobiranistes de tot aquest afer. 


En definitiva, ara ja podem dir que la cosa va de veres. Els espanyols estan decidits a provocar una revolta dels seus cafres contra la Generalitat, de manera que s'armi un merder que legitimi la suspensió de l'autonomia, i el govern directe de Madrid sobre Catalunya. Així de clar.

I tot plegat amb la cobertura, faltaria plus, de l'altra peça clau d'aquest muntatge, la delegada Llanos de Luna.

La millor estratègia per ensortir-nos, és accelerar la marxa i fer que els esdeveniments se succeeixin de forma ininterrompuda, com van fer en el seu moment els alemanys orientals amb la caiguda del mur. 

Hem de treballar dur i sense descans. La independència la podem aconseguir molt abans del que tothom preveia. Ja no hi ha marxa enrere, i totes les sànchez camacho que s'interposin sortiran disparades, si pot ser, cap a l'infern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada